-Da vam opišem situaciju svog momka. Rođen je u okolnostima gdje mu je stariji brat mentalno zaostao. Jednom prilikom kada mu se majka napila rekla je nešto što će on zapamititi čitav svoj život. Njena rečenica je bila kako će…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Da vam opišem situaciju svog momka. Rođen je u okolnostima gdje mu je stariji brat mentalno zaostao. Jednom prilikom kada mu se majka napila rekla je nešto što će on zapamititi čitav svoj život. Njena rečenica je bila kako će njen život početi da bude lijep kada prebaci svu odgovornost za brigu starijeg brata na mog dečka. On se pomirio sa tim i stalno se brine za njega a ja sam počela da se brinem da će ta situacija uništiti našu vezu. Volim ga previše i imamo velike planove za budučnost i gradimo naš život. Nikada ne bih volila da pobjegnem od njega ali brine me ta situacija i ne znam kako ću sve to podnjeti. Često sam razmišljala da prekinem vezu, pa sam željela da mu objasnim da sva odgovornost nije na njemu ali sve je to teško. Ne želim da ga povrijedim ali stvarno ne znam šta da radim.

#TopIspovesti

-Nećete vjerovati šta mi se danas desilo, kao i svaki dan išla sam na bankomat da podignem pare i koliko sam ja trapava meni je slučajno ispala kartica. Sagela sam se kako bi podigla karticu a neki stari dedica koji ima preko sedamdeset godina kako je prolazio pored mene fino mi je gurnuo šaku u gu*icu. Kada sam se uspravila i vidila ko je u pitanju koliko me je iznervirao imala sam želju da mu lupim šamar ali sam se suzdržala i samo počela galamiti i psovati.

On iznenađen samo je posmatrao i nije progovorio niti jednu rijeć, ali kako sam se okrenula primjetila sam kako prilazi starija žena koja je počela da vrišti i mješa u našu svađu i pored svega toga počela je da me udara svojom ogromnom torbom. U svoj toj zbrci željela sam da je smirim i objasnim šta je upravo desilo ali ona nije odustajala i nije me nikako slušala, još uz sve to vrijeđa me uz rijeći da sam guska i slično. Pa de vi meni objasnite kako se spasiti od takvih ludih ljudi???