-Danas sam od prijatelja čuo jednu veliku istinu. On je sa svojom djevojkom u vezi već osam godina, njemu je 26, a njoj 25 godina. Njih dvoje su imali mnogo problema i za većinu znam, jer bi uvijek podijelio sa mnom…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Danas sam od prijatelja čuo jednu veliku istinu. On je sa svojom djevojkom u vezi već osam godina, njemu je 26, a njoj 25 godina. Njih dvoje su imali mnogo problema i za većinu znam, jer bi uvijek podijelio sa mnom ono što ga muči, jer sam mu najbolji prijatelj. Njihove najveće tajne znam i oboje ih volim kao da su moja krv. Međutim, danas mi je rekao nešto što nisam znao, a to je da oni nikada nisu imali se*. Rekao je kako nije razlog što se čuvaju za brak, nego je nešto do njegove djevojke.

On je za nju oduvijek sve radio, samo da bude sretna. Ruže joj je redovno kupovao, čekao ju dok završi s predavanjem. Nikada nije pogledao drugu, ali ona iz nekog razloga ne želi da mu se preda. Rekao sam mu da bi trebao prekinuti tu vezu, jer je besmisleno čekati nešto što možda nikada neće doći. On mi je na to rekao samo kako ju je čekao čitav život, pa može i dalje da čeka. Ako to nije ljubav onda ne znam šta jeste, jer nikada nikog nisam upoznao da toliko voli svog partnera. Volio bih jednog dana da upoznam djevojku koja će me voljeti na način na koji moj prijatelj voli svoju djevojku.