-Doktorica sam. Radim u jednoj poznatijoj psihijatrijskoj ustanovi u RH. U zadnjih godinu dana na moj odjel primili smo 213 mladih osoba u starosti 15-25 godina kojima su se razvile razne psihoze i shizofrenija..

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...
#TopIspovesti
-Doktorica sam. Radim u jednoj poznatijoj psihijatrijskoj ustanovi u RH. U zadnjih godinu dana na moj odjel primili smo 213 mladih osoba u starosti 15-25 godina kojima su se razvile razne psihoze i shizofrenija. Uzrok pojave tih bolesti, odnosno pokretač bila je droga. Kod 87% oboljelih pokretač je marihuana. Ista ona koju svi toliko žele legalizirati i za koju tvrde da je bezopasna. Želim samo poručiti svima onima koji zagovaraju legalizaciju marihuane da se barem educiraju prije nego nešto kažu ili konzumiraju istu.

Jednom me je pitala što joj nikad ne bi oprostio. Moj odgovor bio je: daljina. Tada me nije shvatila, pa je rekla da nikada ne bi otišla od mene. Sada, kada je stotine kilometara daleko, sasvim sama, shvaća da daljina o kojoj sam pričao se ne mjeri kilometrima. Nego srcem.