-Imao sam dvanaest godina i išao redovno na treninge, i poslije svakog treninga sam kasnio kući. Moji su se strašno brinuli zbog mene šta ja to radim poslije tih treninga pa su odlučili jednu noć da me prate a da ja to ne znam…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Imao sam dvanaest godina i išao redovno na treninge, i poslije svakog treninga sam kasnio kući. Moji su se strašno brinuli zbog mene šta ja to radim poslije tih treninga pa su odlučili jednu noć da me prate a da ja to ne znam. U tom našem kraju otvorio se striptiz bar i sa svojim drugarima poslije svakog treninga išao sam na prozor tog striptiz bara pa se poredamo kao sardine i guramo da provirimo unutra i gledamo djevojke kako plešu polu gole oko tih šipki.

I tako je tu noć kada su me pratili mi se ono standardno poredali gledamo unutra divimo se, cure polu gole igraju kad ono moja keva mene uhvati za rame, kako me je smo bilo sramota opisati vam ne mogu. Taj dan uvijek ću pamtiti, danas mi je dvadest pet godina i još se te sramote sjećam. Kada god vidim taj dio u kraju kada prolazim sa kevom bude me sramota.