-Iz treće smjene sam jutros došao mrtav umoran kući. Zaključao sam i kapiju, i ulazna vrata, ni doručkovao nisam, samo sam se svalio na krevet i odmah zaspao. Nekad poslije, kroz san čujem kapiju i dva glasa nekih muškaraca.

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Iz treće smjene sam jutros došao mrtav umoran kući. Zaključao sam i kapiju, i ulazna vrata, ni doručkovao nisam, samo sam se svalio na krevet i odmah zaspao. Nekad poslije, kroz san čujem kapiju i dva glasa nekih muškaraca. Otvorim oči i gledam da li mi se samo učinilo. Pozvoniše mi na vrata, a pred vratima stoje dva konja od po dvadesetak godina. Malo su mlađi od mene, drže telefone u rukama i pitaju me da li mogu da uđe kako bi uhvatili pokemona. Taj što me pitao, dobio je boks u lice, a onog drugog stigao sam kod kapije i letvom ga udarao.

Slomio sam i njihove telefone, a sada me čeka suđenje zbog napada i nanošenja lahkih tjelesnih povreda. Ne kajem se i ne žalim. Platit ću određenu kaznu, ali me to ni najmanje neće spriječiti opet da nekg istučem kada mi dođe na vrata tražiti pokemona, a ima više od 18 godina. Hajde i nekako mogu da shvatim kako igraju tu glupu igru, ali da mi pozvone na vrata i pitaju da uđu unutra kako bi uhvatili glupog pokemona, čak se ni ne poznajemo, e to ne mogu da razumijem ni najmanje.