-Izašao sam za vikend sa društvom u grad i otišli smo u klub. Sve je bilo kao i uvijek, pili smo, šprdali se. Onda sam ugledao nju. Nit’ sam joj znao ime, ni prezime a kamoli šta drugo o njoj. Cijelo veče smo se gledali, kada bi krenula neka…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Izašao sam za vikend sa društvom u grad i otišli smo u klub. Sve je bilo kao i uvijek, pili smo, šprdali se. Onda sam ugledao nju. Nit’ sam joj znao ime, ni prezime a kamoli šta drugo o njoj. Cijelo veče smo se gledali, kada bi krenula neka pjesma pokazivala bi prstom na mene, a meni srce oće da pukne. Nisam imao vremena da se upoznamo jer smo žurili zbog drugara koji se napolju potukao.

Cijelo preostalo veče i cijelo jutro sam razbijao glavu jer ne znam uopšte ko je ona, i pokušavao sam je naći na društvenim mrežama, medjutim ništa, ali možete samo zamisliti kako je to izgledalo s’ obzirom da nisam znao ništa o njoj. Prošla su neka dva mjeseca, kad mi je drugarica od jednom poslala poruku kako se svidjam već dva mjeseca jednoj njenoj drugarici iz Novog Sada. Kad mi je poslala profil video sam da je to ona iz kluba. Evo sada smo zajedno, i ona se preselila u moj grad kod mame zbog mene.