-Mama i tata su kasno ušli u brak (on je imao 40, a ona 37) i oduvek su njihovi poznanici zbijali šale da su nam baba i deda…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Mama i tata su kasno ušli u brak (on je imao 40, a ona 37) i oduvek su njihovi poznanici zbijali šale da su nam baba i deda, a ne mama i tata. Sada su na pragu sedamdesetih i jedne večeri ih čujem kako se žustro svađaju da bi na kraju oboje prasnuli u smeh.

Uđem da vidim da nisu pošandrcali, a oni se prepiru oko toga ko je od njih napravio prvi korak i ko bi ostao sam kao panj da ovaj drugi nije prišao. Mama tvrdi da je tati davala suptilne znake koje on nije umeo da pročita, dok tata kaže da kada joj je prvi put prišao delovala je arogantno i odbila ga na keca.

Tu oni krenu da mi pričaju priču kako su se muvali, a koju do sada nikada nisam čuo i zaglavimo u najzanimljivijem razgovoru ikada do pola pet ujutru. Jesu već fizički stari i oronuli ali su duhom mladi i obožavaju da se šale i zezaju. Mama kaže da se nikada nije pokajala što se kasno udala jer njene vršnjakinje sada šetaju male unučiće i liče na prave babe dok ona mora da ima mladalački duh zbog sestre i mene.