-Porodila sam se prirodnim putem pre dva meseca. Nedelju dana nakon porođaja, dok sam se tuširala, počela sam jako da krvarim. Hitna pomoć je došla po mene. Izgubila sam dosta krvi…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Porodila sam se prirodnim putem pre dva meseca. Nedelju dana nakon porođaja, dok sam se tuširala, počela sam jako da krvarim. Hitna pomoć je došla po mene. Izgubila sam dosta krvi. Razlog veoma obilnog krvarenja su delovi posteljice koji su ostali u meni, GREŠKOM DOKTORKE. Urađena mi je revizija materice i oni su izvađeni. Sreća, pa je moje telo tako reagovalo. Inače, zbog toga može da se dobije trovanje, ukoliko delovi posteljice ostanu malo duže.

Porodila sam se u 4 ujutru i porađale su me dve babice. Doktorka je došla kasnije, da me očisti i ušije. Bila je veoma pospana, čak i ljuta što sam se baš tad porodila. Najgore od svega su komentari doktora i sestara da je sve to normalno. NORMALNO? Mogla sam bre sepsu sa dobijem! Hvala Bogu, sad je sve u redu i uživam sa mojim anđelom. Molim sve buduće mame, tražite nakon porođaja da vam urade ultrazvuk, da se uverite sa su sve izvadili, jer eto, njima je normalno da ponekad ostanu delovi posteljice!