-Sa svojom djevojkom u vezi sam već dvije godine. Neki dan sam išao kod nje, jer me pozvala, i kada sam stigao, kapija je bila otvorena i čuo sam kako se djevojka svađa sa svojim roditeljima zbog mene…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Sa svojom djevojkom u vezi sam već dvije godine. Neki dan sam išao kod nje, jer me pozvala, i kada sam stigao, kapija je bila otvorena i čuo sam kako se djevojka svađa sa svojim roditeljima zbog mene. Galamili su na nju zbog toga što ja dođem u njihovu kuću i jedem i pijem, trošim struju i vodu i kako ne žele da odgajaju tuđe dijete. Kod nje u sedmici spavam jednom ili dva puta, a ona kod mene dva ili tri puta. Branila me i svađala se s njima.

Napravio sam se lud, otišao sam dalje od kapije i nazvao djevojku da mi otvori, a kada sam ušao, njen otac me pozdravio kao rođenog sina, a njena majka me izljubila. Malo sam popričao s njenim ocem. Ponudio mi je piće. Pitao me kako je bilo na fakultetu. Tada sam shvatio da mi niko nikog ne poznajemo i da nikada ne znamo ko su dvolični ljudi koji nam se prikazuju dobrima.