-Sa svojom kćerkom mučim se godinama jer čim se rodila ustanovljena joj je cerebralna paraliza. Ne postoji bolnica niti ustanova u koju nisam otišla kako bi njoj bilo bolje. Kako sam shvatila da najviše vremena dijete provodi sa bolničkim osobljem…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Sa svojom kćerkom mučim se godinama jer čim se rodila ustanovljena joj je cerebralna paraliza. Ne postoji bolnica niti ustanova u koju nisam otišla kako bi njoj bilo bolje. Kako sam shvatila da najviše vremena dijete provodi sa bolničkim osobljem odlučila sam da to promjenim i izvodim je napolje, vodim na rođendane u park i igraonice. Mislila sam da će je djeca odbijat ali nisu čak su je baš lijepo prihvatila i imala je puno drugara.

Ona je poslije toga mnogo se promjenila i postala druga osoba koja je vedra i nasmijana, sretna je bila i puno je bolje funkcionisala i pričala. Drugari iz parka su je prošli vikend izvukli iz kolica i nosili da šeta s njima a ona je bila presretna, opisati vam ne mogu koliko. I tako je s vremenom kako su joj oni pomagali i bili podrška i ona sama napravila prve korake. Vječno ću biti zahvalna toj djeci i njihovim roditeljima što su ih tako odgojili. Sigurna sam po ovom svom primjeru da ima još dobrih ljudi samo ih treba naći.