-Svojoj djevojci nikad ne dajem poklone i znakove pažnje na bitne datume. Da se odma razumijemo, rodjendan i godišnjica to sve regularno čestitam, medjutim poklone i ostalo nikad ne dobije na te dane…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TOpIspovesti

-Svojoj djevojci nikad ne dajem poklone i znakove pažnje na bitne datume. Da se odma razumijemo, rodjendan i godišnjica to sve regularno čestitam, medjutim poklone i ostalo nikad ne dobije na te dane – razlog? Pa poklon bi trebao da bude iznenadjenje za nju, ona će od mene očekivati nešto za taj dan, znači neće biti baš iznenadjena.

Zato joj sve poklone i ostale sitnice kupujem kada to najmanje od mene očekuje, kada ima naporan dan kući ili na poslu, kad je sva nikakva, kad bi se najradije u zemlju zakopala, kada je nervozna i td. Svaki put kad je takva, ja joj ili nakupujem čokolada, slatkiša ili napišem pismo ili bilo šta drugo što zna da će je oduševit, nešto što nikako od mene ne očekuje na baš taj skroz nebitan dan. Vjerujte tehnika radi 100%, pet najljepših godina veze je iza nas, može se žensko razumit samo se treba malo potruditi.