Top Ispovesti: Bili smo prosečna obitelj, nismo imali para za raskošan život. Sećam se dobro tog dana kada su me prijatelji pozvali da izadjemo na piće. Pitao sam majku da mi da nešto novca, a ona me je samo pogledala…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Bili smo prosečna obitelj, nismo imali para za raskošan život. Sećam se dobro tog dana kada su me prijatelji pozvali da izadjemo na piće. Pitao sam majku da mi da nešto novca, a ona me je samo pogledala, pogledom za koji sam tačno znao što znači. Istog momenta sam se okrenuo i iznervirano otišao u sobu proklinjući to svoje siromaštvo. Nakon 5 minuta vidio sam je kako polako ulazi u sobu sa osmehom na licu i novčanicom u ruci. Odbrusio sam joj:”Ne treba mi sada”! Istog trenutka sam shvatio šta sam zapravo učinio.

Na njenom licu više nije bilo tog blagog osmeha, samo tužan pogled… Znao sam da sam je tad mnogo povredio. Pokušao sam da se “izvadim” na neki način, ali nije vredelo. Posle toga sam se tešio kako će ona to ipak sve da zaboravi, kako ću zaraditi mnogo novca i iskupiti se te više neće biti zbog toga tužna. Da, bio sam upravu, nakon mnogo vremena, imam mnogo novca, ali više nemam svoju majku. Svaki put kad se setim ovoga dogadjaja i majčinog lica u tome trenutku, koji mi para srce, dodje mi da vrištim na sav glas!

Leave a Reply