Top Ispovesti: Čitam ovde često kako se momci a i devojke žale da nemaju dečka/devojku zato što ne izgledaju lepo, da se et tako izrazim. Ljudi, pa to je skoro nebitna stvar…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Čitam ovde često kako se momci a i devojke žale da nemaju dečka/devojku zato što ne izgledaju lepo, da se et tako izrazim. Ljudi, pa to je skoro nebitna stvar, ja izgledam, pa neki bi rekli prosečno ali to me baš apsolutno ne sprečava da imam recimo devojku koja izgleda kao da je upravo sišla sa neke piste u Parizu. Osvojio sam je svojim humorom i inteligencijom naravno, a i moje bivše devojke nisu baš daleko od boginja lepote.

Kad već odlučite da pridjete nekoj devojci ili momku, nemojte prići sa tim stavom da su nešto posebno ili da su bolji od Vas jer nisu vjerujte, i oni su osobe od krvi i mesa pa možda i sličnim ciljevima u životu… A i ako vas neko odbije , nema veze ba, nije smak sveta, samo nemojte odma odustajati od ljubavi jer vjerujte mi prelepo je kad imate nekoga da vas ono jako voli i kada vi imate nekog da volite!

Leave a Reply