Top Ispovesti: Idem na fakultet to jeste studentica sam i zabavljala sam se sa momkom skoro dvije godine, a ja sam uvijek bila ta koja je plačala sve i kafu i večeru i izlazak pa čak sam ga i oblačila…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Idem na fakultet to jeste studentica sam i zabavljala sam se sa momkom skoro dvije godine, a ja sam uvijek bila ta koja je plačala sve i kafu i večeru i izlazak pa čak sam ga i oblačila. On nije radio ali nisam ni ja, ali bila sam takva da sam se uvijek znala snaći, radila promocije, uzimala od svojih da bi finansirala njega. Ako bi on odradio neki posao i zaradio nešto para, kada ga isplate on bi se posvađao samnom i otišao od mene i naravno vratio se kada bi potrošio sve pare.

Kada se sve sabere dugovo bi mi bogastvo, ali sam ja prekinula sa njim i svoje pare trošila na sebe i svoje užitke. Ovo sve govorim ne zbog novca da me ne bi pogrešno shvatili nego u čovjeku, kako vrača ono što vi uradite za njega, nikako. Vi bi za takvu osobu uradili sve a ona za vas ništa, bježite od takvih poslušajte me.

Leave a Reply