Top Ispovesti: Imam ludu babu. Kao mlada ona je bila je hipsterka, a i sada je sve isto. Jednog dana, vidi da sam tužan i pita me: Šta je bilo šabane? Što si ko mrtav? (inače, zovemo jedno drugo šabane)…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti:

-Imam ludu babu, šta da vam kažem. Kao mlada ona je bila je hipsterka, a evo i danas je sve isto.. Jednog dana, vidi ona da sam ja tužan i pita me: “Šta je bilo, šabane? Što si ko mrtav?” (inače, zovemo jedno drugo šabane), kažem ja kako me je cura ostavila.. Ustade baba, obuče se i kaže da krenem za njom. Ja mrtav ladan, iskren da budem, nisam se baš nešto radovao njenoj ideji, prošli put kada je isto tako bilo, vodila me da skačem bandži sa rodicom, ali reko, ajde, šta sad.

Izadjemo mi iz stana, kad ja vidim, ona se penje prema gore, zvonimo na jedna vrata i otvara jedna, brate dragi pa prelijepa cura, ali prelijepa. I baba krene da priča: “Eee vidiš šabane moj, ova cura i ja te ogovaramo pa sigurno godinu dana, vidi što mi je lijepa. Aj ti mala stavi tamo kafu i da se vas dvoje upoznate. I eto, tako meni baba nadje curu.

Leave a Reply