Top Ispovesti: Imam svekrvu koja mi stalno brani da palim šporet jer ipak zaboga trošimo struju, i po čitav dan je slušam kako mi komanduje i naređuje. Sjednemo da ručamo a ona vam odma počne…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Imam svekrvu koja mi stalno brani da palim šporet jer ipak zaboga trošimo struju, i po čitav dan je slušam kako mi komanduje i naređuje. Sjednemo da ručamo a ona vam odma počne da ogovara familiju, čitav grad i ako joj nešto kažem naravno odma mi kaže da nisam upravu. Ako upalim mašinu za veš odma će mi reći kako trošim previše praška ili kada se tuširam ode puno vode. Juče sam se dogovorila sa prijateljicom da joj odem na kafu i poslije kafe vračam se kući i čujem kako priča o mojim roditeljima, do tad sam na sve šutila al više nisam mogla da izdržim.

Počela sam da je čupam i udaram i muž je čuo viku pa odmah doletio i sreča da je na mojoj strani. Sve sam mu ispričala i rekla da ne mogu više da ne želim da živimo sa njom. Pronašla sam posao i digli smo krediti i kupili stan, muž je bio uz mene a svekrva je bila kao vještica. Eto joj sad nek vidi kako je bit sama i kako izgleda kad joj neko ne zlati rjeći.

Leave a Reply