Top Ispovesti: Mlada sam, imam dvadesetsedam godina, roditelji mi plaču ne mogu da prestanu, ništa ne jedu, izgledaju kao zombi, a u kući se osjeti tuga i strah…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti.

-Mlada sam, imam dvadesetsedam godina, roditelji mi plaču ne mogu da prestanu, ništa ne jedu, izgledaju kao zombi, a u kući se osjeti tuga i strah, imam dva brata koja su potpuno izgubljena a ja sjedim u svojoj sobi i sve vrijeme razmišljam zašto baš ja imam rak i takav da je rijedak da se čak ni doktori nikada nisu suočili sa tim. Otišla sam do majke i rekla joj najteže riječi koje sam mogla izgovoriti: Najdraža moja mamice, šta god da se meni desi molim te da ne zaboraviš da imaš još dvoje djece sa kojim treba da živiš.

Otišla sam i do tate on sav u suzama i govorim mu da ne plače, pa ipak sam ja ličanka ne može se bolest zezat samnom. Prošlo je od tada godinu dana ja sam išla na zračenja i izborila se. Bila sam ko lav ali sada opet živim imam momka i život mi se vratio u normalu. Život je nepredvidiv uvijek se borite, pazite voljene i ne zaboravite da zdrav čovjek može sve.

Leave a Reply