Top Ispovesti: Moj stari je zidar, majka domaćica. Prije par godina, zima bila, dobro se sećam, a kako zimi biva, zidari nemaju baš posla, majka me zvala da večeram, a ja sam se u tom trenutku dopisivao sa drugaricom iz škole…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti:

-Moj stari je zidar, majka domaćica. Prije par godina, zima bila, dobro se sećam, a kako zimi biva, zidari nemaju baš posla, majka me zvala da večeram, a ja sam se u tom trenutku dopisivao sa drugaricom iz škole i pitala me šta ću to jesti, ja sam rekao krompir iz šporeta sa maslacem i to je to, ona se na to našalila kao “haha sirotinjski” i meni je to bilo smešno, jer nas nikad nisam smatrao sirotinjom. Kad sam sjeo za stol sa svojima, odma sam rekao kao kako sirotinjski večeramo ono kroz šalu, otac mi je rekao na to “ma nijeee sinee, ne”.

Sutradan je u našem frižideru bilo raznih šunki i salama i namaza. Tek 3-4 godine posle toga, neko je rekao kako je taj krompir baš sirotinjska hrana i meni je to naumpalo i šta sam ja ustvari tad rekao… Plakao sam ko godina… Evo i sad plačem, jer kad god se toga setim, bude mi baš teško, jer sam nesvesno povredio ljude koji su sve od sebe dali da ja nešto imam, bar ono osnovno. Duše moje, sutradan salamu kupili… Volim svog oca i svoju majku najviše! Hvala im što sam danas prije svega dobar insan, a onda inženjer i sve ostalo što su uložili u mene.

Leave a Reply