Top Ispovesti: Muž i ja pokušavamo da imamo bebu već 5 godina ali ne ide i to je to, par doktora i privatnika je reklo da su nam male šanse da imamo djecu.. Problem je bio samo u meni… Muž je bio uz mene uvijek…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

 

-Muž i ja pokušavamo da imamo bebu već 5 godina ali ne ide i to je to, par doktora i privatnika je reklo da su nam male šanse da imamo djecu.. Problem je bio samo u meni… Muž je bio uz mene uvijek. Poslije svih pregleda i analiza dogovorimo se da usvojimo. Pokrenut je postupak i moramo čekat najmanje dvije godine .

Već par dana sam osjećala mučninu, i nesvijesticu, mislila sam da sam bolesna, reko hoće me gripa sigurno, nisam htjela njemu ništa govorit već sam otišla svom doktoru, doktor je rekao da sam trudna, ma kakvi ne vjerujem ja, od sreće sam otišla kod još dva privatna doktora da se uvjerim, medjutim i od njih sam iste odgovore dobila. Otrčala sam mužu i saopštila da sam trudna.

Od sreće mu se zanebesalo, kaže naglas; “Andrijaa, nećeš sad past, prepast ćeš ih”. Presretni smo !! Nismo mogli imat djece, a vidi, sad ćemo imat dvoje djece. Nismo vala odustali od postupka za usvajanje, niti ćemo. Naša sreća ipak postoji, tu je, u mom stomaku i negdje u nekoj zemlji čeka da upozna mamu i tatu.