Top Ispovesti: Od mog prijatelja cura mi je namjestila svoju rodicu, i tako mi za prvi dejt odemo u jedan kafić kraj vode, stigli tamo ,fino se smjestili, ali sam skontao da mi je mobitel ostao u autu…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti:

-Od mog prijatelja cura mi je namjestila svoju rodicu, i tako mi za prvi dejt odemo u jedan kafić kraj vode, stigli tamo ,fino se smjestili, ali sam skontao da mi je mobitel ostao u autu, pa sam joj rekao da sjedne i naruči nam bocu vina i da se vraćam za dvije minute. Nakon što sam se vratio imao sam uvjerljivo najbolji prvi dejt do sad u životu. Cura je baš duhovita, pametna, a i zgodna je za 10, mnogo toga imamo zajedničkog, ali na kraju dejta mi je uslijedio šlag na tortu, kad sam krenuo platiti račun i vidio da je naručila vino od 100 eura.

Sreća pa sam imao dovoljno para, račun sam platio i otišao, nije mi kraj svijeta tih 100 eura, ali brate dragi to je bilo više nego bezobrazno sa njene strane. Naravno, više se ne želim naći s njom, i sad je ona kao tužna zbog te situacije i ispričava mi se stalno zbog te, kako ona kaže “male greške” i čak mi je poslije ponudila pola novca, jer kaže da je šteta da se nakon tako odličnog provoda više nikad ne vidimo, ali ne znam da mogu preko toga preći.

Leave a Reply