Top Ispovesti: Od mojih roditelja sam nasljedio kuću u Austriji. Ja sam jedinac. Kuća ima 2 sprata. Sa posebnim ulazima. Imam 25 godina i živim sam. Nemam curu. Neki dan kroz ulicu su prolazili dvoje koje studiraju ovdje…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Od svojih roditelja sam nasledio kuću u Austriji. Ja sam inače i jedinac. Kuća je sa 2 sprata. Sa posebnim ulazima sa prvi i drugi sprat. Imam dvadeset i pet godina i živim sam… Nemam devojku. Neki dan kroz ulicu su prolazili dvoje koje studiraju ovde, pričaju našim jezikom. Bio sam napolju ispred, radio nešto i kad oni prolaze i čujem da pričaju kako nisu još našli stan za sebe. Odma sam ih pozvao sebi i rekao da imam sprat slobodan. I rekao da plate samo struju za celu kuću (bude negdje oko 100-120€) a kiriju ne moraju.

Naravno pristali su odma i useliše se istog dan. Oni su brat i sestra i kad god se ja vraćam s posla, kupim sebi kebap ili pizzu, i svaki put i njima ponesem nešto slično. Znam da student ovde nema baš neku paru za raskošan život i govorili su mi da njihovi i nemaju dovoljno para tako da im slabo šalju. Kad kupujem sebi stvari za kuću uvek povedem njegovu sestru da sebi i bratu izabere neke stvari. Uglavnom su to namirnice i sitne stvari. Naravno i oni mene zovu kad nešto skuhaju Grah ili slično. Postali su mi s vremenom kao rodjeni brat i sestra. I jako ih poštujem a i oni mene.

Leave a Reply