Top Ispovesti: Prije 7 godina sam stekao zvanje doktora medicine, a prije 3 godine zvanično sam postao hirurg. Kroz sve ove godine rada i specijalizacije vidio sam mnogo loših nego dobrih stvari u ovoj mojoj profesiji…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Prije 7 godina sam stekao zvanje doktora medicine, a prije 3 godine zvanično sam postao hirurg. Kroz sve ove godine rada i specijalizacije vidio sam mnogo loših nego dobrih stvari u ovoj mojoj profesiji. Doktori se na početku zaklinju da će pomagati i lečiti sve ljude, bez obzira na sve, a današnja realnost je da leče i pomažu samo onim bogatim, a ovi drugi, kojih je nažalost baš mnogo. su NA ČEKANJU. Nažalost sve češče se dešava da ne dočekaju da im se ukaže pomoć.

Bilo je dosta situacija da su mi pacijenti nudili novac, ali sam uvek odbijao, a oni su onda odlazili kod mojih kolega koji su im naravno uzimali bez dileme. Najveći paradoks cele ove situacije je taj, što se već pročulo da ja ne uzimam novac nikome i niko se meni više i ne obraća za pomoć, mnogi me izbegavaju jer misle da ako nekome ne daju novac da ne mogu dobiti onu dobru uslugu lečenja.

E UPRAVO ZBOG SVEGA OVOG SAM ODLUČIO DA NAPUSTIM DRŽAVU I DA IDEM NEGDE GDE MOGU POŠTENO RADITI I POMAGATI LJUDIMA, BAŠ ONAKO KAKO SAM I UČEN.

Leave a Reply