Top Ispovesti: Primjetim kako mi se djevojka ponaša čudno posljednih par dana. Čutljiva i rezervisana, ali kao sve je ok. Ja sinoć gledam utakmicu, ona u spavaćoj sobi uči. Kad ulazi ona u dnevni boravak kod mene…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Primjetim kako mi se djevojka ponaša čudno posljednih par dana. Čutljiva i rezervisana, ali kao sve je ok. Ja sinoć gledam utakmicu, ona u spavaćoj sobi uči. Kad ulazi ona u dnevni boravak kod mene i najnormalnije me zamoli da pregleda slike, poruke i snimke iz mog telefona. Dao sam joj telefon to jest šifru, zbunjen pomalo, jer to nikada prije nije tražila, nije taj tip djevojke. Pregleda ona to sve, bez riječi i vrati mi telefon ,izvinjavajući se i ode u sobu nastavit da uči.

Ja odem do nje i pitam je šta se dešava, a ona mi kroz plač kaže da joj je neka kretenka sa fakulteta svašta napričala, kako je ja varam s njom i sa još jednom djevojkom, već mjesecima, kako postoje slike i poruke u mom telefonu koje to potvrdjuju i šta sve ne. A ja tu kretenku ni ne znam lično, već moj ortak. Srećom pa mi je djevojka normalna, nije mi napravila nikakav haos zbog gluposti jedne ludače.

Leave a Reply