Top Ispovesti: Sedim danas u kafiću, kad ulaze dve devojke, plavuša i crnka i brate mili ne zna se koja je lepša, s tim što crnka ima jednu nogu kraću i malo otežano hoda. Sedaju one i nedugo zatim prilazi im neki tip…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti:

-Sedim danas u kafiću, kad ulaze dve devojke, plavuša i crnka i brate mili ne zna se koja je lepša, s tim što crnka ima jednu nogu kraću i malo otežano hoda. Sedaju one i nedugo zatim prilazi im neki tip i kao počinje da se udvara plavuši… Njoj je to očigledno prijalo jer se sve vreme smeškala, a onda je on rekao nešto što je zaledilo ne samo plavušu i njenu drugaricu nego i sve nas koji smo bili u blizini i da kažem, slučajno smo čuli razgovor.

On je rekao: “Jel hoćeš da ti i ja malo izadjemo i prošetamo, a drugarica može da nas sačeka, a i ako krene, koliko mogu da vidim neće daleko stići.” Plavuša se uozbiljila u sekundi i rekla mu ” a bogami vidim da i ti sa tim tvojim mozgom takodje nećeš. Ona možda ima jednu kraću nogu ali ti imaš kratku pamet. Pitaj nekog odavde da ti objasni šta je gore.” Carica.

Leave a Reply