Top Ispovesti: Skoro sam upoznala momka koji je stvarno lijep, baš zgodan, završio je fakultet i imao je oko 30 godina.Upoznali smo se i počeli viđat. Prvi put kada smo izašli, došla sam kući…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti:

-Skoro sam upoznala momka koji je stvarno lijep, baš zgodan, završio je fakultet i imao je oko 30 godina. Upoznali smo se i počeli viđat. Prvi put kada smo izašli, došla sam kući i shvatila da mi nema novaca u novčaniku. Pomislila sam, ma negdje su mi ispale sigurno ili nešto tako. Drugi put našli smo se kod mene. Bilo nam je stvarno lijepo i baš smo se nekako povezali i pričali o svemu i svačemu ma opisat vam ne mogu.

Momak je otišao kući a ja ostala iznenađena. Otvorila sam ormar gdje sam držala torbu sa novčanikom, a novčanik stoji sa strane potpuno prazan. Nisam mogla da vjerujem da je to tako i da neko može biti takav. Pa to nisu neke pare da se spusti na taj nivo, bilo je negdje oko 30 eura i on je to uzeo a u kući sve vrijedne stvari su ostale. Stvarno ne mogu da shvatim to ponašanje, a upozorenje za djevojke, nikada ne znate kakav je ko pazite.

Leave a Reply