Top Ispovesti: Zabavljao sam se sa curom koju sam volio više od svega pa čak i od svog života i svaki dan sam se sve više i više zaljubljivao u nju i stalno smo sanjali o našem zajedničkom životu i djeci…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Zabavljao sam se sa curom koju sam volio više od svega pa čak i od svog života i svaki dan sam se sve više i više zaljubljivao u nju i stalno smo sanjali o našem zajedničkom životu i djeci. Ona je imala želju da otvori svoj butik a ja sam joj obečao da ću joj i otvoriti.

Tada smo napunili 18 godina i od tada je prošlo četiri godine naše veze. Bio sam na fakultetu i izlazim iz njega i vidim kako se u centru grada desio udes, pored je bilo tijelo koje je pokriveno a pored je stojala ruža koju sam ja dao njoj prije nego što sam krenuo na fakultet. U tom trenutku sam shvatio da je to ona.

Mislio sam da mi je život stao, bio je to moj kraj. Od tada je prošlo pet godina a ja još nikada nisam imao, fakultet sam prekinuo jer nemam vremena da idem, svaki dan sam na njenom grobu i pričam sa njom samo tako mogu da živim.

Leave a Reply