Top Ispovesti: Zavidim svojoj koleginici iz kancelarije. Ta žena stiže na sve strane, uvek je vedra, nasmejana, uredno sredjena i odmorna i sve radi uspešno… Radi posao za troje u kancelariji, trenira neku borilačku veštinu…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti

-Zavidim svojoj koleginici iz kancelarije. Ta žena stiže na sve strane, uvek je vedra, nasmejana, uredno sredjena i odmorna i sve radi uspešno… Radi posao za troje u kancelariji, trenira neku borilačku veštinu, ide na ples i jogu, kuća joj je uvek fino sredjena, dvorište i da ne pričam, uvek ima spremljene hrane i raznih ukusnih kolača, stigne i da igra igrice sa mužem i decom, da se bavi vajarstvom i slikanjem… A ja, ja dodjem samljevena kući sa istog tog posla, ne mogu sebi viršle da obarim kako treba.

Sad sam je na pauzi pital kako sve stigne, citiram je “Samo se treba fino organizovati. Stavim da se grije rerna, zatim dotle operem sudove, kad spremim šta treba i stavim u rernu, do tad usisavam kuhinju i dnevni boravak. Kad izvadim iz rerne, vadim i sudove koje sam oprala i štedim vreme na sklanjanje istih. Tako slično radim za sve.”

Pa kakva je to kalkulacija vremena. A da ne pričam o tome da me je upucala direktno u mozak s tim što mi je na pauzi u roku od 5-6 minuta na papiru ispisala sve kako da organizujem svoje obaveze da imam više vremena za sebe. Mislim stvarno da je neki robot.

Leave a Reply