-Moj jaran bio kod kuće sa devojkom, njih dvoje sami. Inače u vezi su bili oko 3 godine. Pred veće pozove njega društvo na partiju bilijara. Ona kao idi ti, ostaću ja gledat malo tv dok se ti ne vratiš,tako i bi…

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

#TopIspovesti:

-Moj jaran bio kod kuće sa devojkom, njih dvoje sami. Inače u vezi su bili oko 3 godine. Pred veće pozove njega društvo na partiju bilijara. Ona kao idi ti, ostaću ja gledat malo tv dok se ti ne vratiš,tako i bi… I ode on kad tamo sve zauzeto bice slobodno mesto tek za 2 sata , njemu se nije dalo ćekati i vrati se. I sad ću pokušati citirati njega..

Kaže on ovako: ” Kreno ja nazad kuči i vraćam se polako, stižem ispred kuće, ulazim unutra, kad brate ćujem neke čudne zvukove ,dolaze sa gornjeg sprata…Ma hajd kontam ostala je ona, gleda tv, sluša muziku, šta znam. Udjem raspremim se i krenem na sprat do nje. Kako sam se približavao svojoj sobi zvuk i buka su postajali sve jaći. Vrata nisu bila skroz zatvorena, provirim kad ona sa nekim likom NA MOM KREVETU U MOJOJ SOBI.

Izadjem na balkon, zapalim jednu, ispušim. Vratim se unutra oni još odradjuju posao. Udjem i kažem OĆE`L TO DOMAĆINE.” Naredna scena par sekundi niko ništa ne progovara. Posle je krenulo neko pravdanje, nije to tako ko što ti misliš bla bla bla.. Raskinuli su naravno. All brate mili nikad neću zaboraviti kad je reko OĆE`L TO DOMAĆINE, ja sam plakao, i dan danas kad se setim te scene zaplačem od smeha. KRALJ.

Leave a Reply