Vic Dana: U jednoj firmi direktor je imao mladu zgodnu sekretaricu… :D

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

U jednoj firmi direktor je imao veoma zgodnu sekretaricu. Direktorov vozač se stalno motao oko sekretarice, nabacivao se i hvalisao svojim sposobnostima u krevetu, a ona ga redovno odbijala.

I tako jednom prilikom njoj dosadi pa mu reče: – OK, ako budeš mogao da jebeš 3 sata bez prekida možeš poslije toga da me imaš kad god poželiš, ali ako ne budeš mogao da izdržiš 3 sata, dat češ mi cjelu svoju platu…

I tako on pristane. Padne seks ali nije izdržao 3 sata i morao je da da platu. Idući mjesec direktor odma primjeti da mu je vozač sav snužden i utučen i pritisne ga i ovaj mu na kraju sve ispriča šta se zapravo desilo i sad ne zna je li mu veća muka što se izblamirao pred njom ili kući žena bez posla, djeca mala, a para nemaa..

I direktor mu se tu malo sažali, ode kod sekretarice i ponudi joj sljedeće, da je kresne, ako ona izdrži 3 sata da vrati vozaču platu, a ako ne izdrži 3 sata on njoj daje 3 direktorske plate. Pristane ona. Padne tu seks, direktor je rasturi i više od 3 sata. Da ona direktoru vozačevu platu, direktor pozove vozača i kaže mu:” Evo ti tvoja plata i da se zna ko u ovoj firmi vozi a ko jebe.!!”

Leave a Reply