VIDEO : OVA ŽENA ŽIVI U STANU OD SAMO 8 ČETVORNIH METARA – I SRETNA JE !

Ad Blocker prisutan

Naša stranica postoji zahvaljujući sponzorima. Molimo isključite Ad Blocker kako bi nesmetano pristupili stranici.

loading...

Ova žena živi u stanu od 8 četvornih metara i što je najbitnije od svega, u njemu ima sve što joj treba – kuhinjicu, kupaonicu, spavaću sobu, čak i jedan mali balkon. Plaća ga oko 5OO evra, a nalazi se u središtu Tokya.

Nekim ljudima zaista ne treba puno za sreću, zadovoljni su malim stvarima. Dokaz tome je i Emma iz Australije koja je nedavno preselila u Japan i tamo živi u minijaturnom stanu – ima svega 8 četvornih metara. i nalazi se u središtu Tokya. Plaća ga 69.000 jena mesečno, što izadje oko 500 evra.

–” Dugo sam tražila smeštaj i kada sam napokon videla ovaj stan jednostavno mi je zapeo za oko, jer je napravljen na dvije male etaže. Dio za spavanje je odvojen od ostalog ostatka stana. Oduvek sam željela živeti u Japanu i to je ovde tako u svim delovima. U središtu Tokya su stanovi koji su inače vrlo mali “– objasnila je i dodala kako je vrlo sretna.

Naime, ovakav smeštaj definitivno nije za ljude koji pate od klaustrofobije (straha od malog ili skroz zatvorenog prostora) jer je zaista malen. Oba zida stana moguće je dotaknuti rukama u isto vreme i to čak da ih ne ispružite do kraja.

 

Pogledajte kako to zapravo izgleda:

Leave a Reply